Welkom in groep 3!

Mattie Keijzer Groep 3

 

De zomervakantie is voorbij en een nieuw schooljaar gaat beginnen. Groep 2 is nu groep 3 geworden.

Bij ons in groep 3 zitten 29 kinderen. Onze namen zijn: Shriya, Benjamin, Leah, Ivy, Fay, Xarox, Tarah, Obi, Xavi, Enzo, Tycho, Roisin, Merel, Charlotte, Zara, Nibras, Stan, Noé, Feije, Amber, Florine, Lolia, Sophie, Yfke, Noa, Cansu, Rosalba, Boris en Thieme.

Noé en Cansu zijn nieuw in de groep. Wij wensen jullie veel plezier bij ons op de St. Jan Baptistschool.

Groep 3 heeft twee juffen. Op maandag is juf Annette er en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Mattie voor de klas. Onze mailadressen zijn: nanette@bsjanbaptist.nl en mattie@bsjanbaptist.nl

Dit jaar starten we met een nieuwe leesmethode. We gaan op reis door leesstad en Ben Bus brengt ons met lijn 3 naar 12 haltes. Onze eerste thema heet “de nieuwe groep”. Hebben jullie ook zo’n zin om in te stappen? Er is plaats voor iedereen. Naast het lezen gaan we natuurlijk ook schrijven en rekenen.

Op dinsdag krijgen jullie muziekles van juf Jolanta, vrijdag handvaardigheid van juf Linda en op maandag geeft juf Annette Engelse les. Op donderdag gaan jullie naar het beweegplein met meester Stephan.

Op maandag en donderdag krijgen jullie gymles van meester Marc. Vanaf eind  januari gaan we op maandag zwemmen en dan vervalt de gymles op maandag.

Voor de gymles heb je gymkleding nodig: een gymbroek, een T-shirt en natuurlijk gymschoenen. Ook handig voor je gymspullen is een tas met je naam erop. We bewaren de gymtassen op school. Zorg ervoor dat jouw gymspullen op maandag en vrijdag op school zijn.

In januari komt er meer  informatie over het zwemmen.

Wat krijg je van school en wat heb je nodig op school?

–        Je krijgt een schrijfpotlood, kleurpotloden, stiften en een gum.  Voor al deze spulletjes heb je een etui nodig.

–        We schrijven het hele jaar met een schrijfpotlood, dus pennen heb je echt niet nodig.

–        Je mag extra stiften en kleurpotloden meenemen.

       Neem elke dag een schooltas mee voor je spullen. Dat is echt heel handig!

Hapje: Dinsdag, woensdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Dus op deze dagen neem je fruit en drinken mee.   Op maandag en vrijdag neem je een gezonde snack en drinken mee. Je neemt je eten en drinken mee in je schooltas en die zet je op de gang bij jouw jas.

Wij hebben er veel zin en gaan er een fijn schooljaar van maken!

Heel veel groetjes,

Juf Nanette en juf Mattie