Norlandia

Buitenschoolse opvang bij Norlandia kinderopvang in Wassenaar

NorlandiaAlle basisscholen zijn verantwoordelijk voor de aansluiting van de school op de buitenschoolse opvang. In Wassenaar hebben alle basisscholen gekozen voor het zogenaamde makelaarsmodel. Dit wil zeggen dat met een externe organisatie een contract is afgesloten over realisatie van buitenschoolse opvang. De scholen werken in dit kader samen met Norlandia kinderopvang (voorheen genaamd SKW kinderdagverblijven Wassenaar).

Norlandia kinderopvang  biedt zowel buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar als dagopvang voor 0-4 jaar en wel  op 3 ruime en prachtige locaties in Wassenaar.
Ouders krijgen bij Norlandia kinderopvang een ruime keuze uit verschillende opvangmogelijkheden. Naast voorschoolse opvang (VSO) van 7.30-8.45 uur en naschoolse opvang (NSO) van 14.15-18.30 uur bestaat er de mogelijkheid om alleen in vakanties en studiedagen (vakantieopvang) af te nemen of juist alleen tijdens schoolweken (schoolwekenopvang). Ook is het mogelijk om een combinatie van deze pakketten te maken.

Bij de buitenschoolse opvang staat vrije tijd centraal. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Op iedere locatie worden allerlei spelmaterialen en speelhoeken aangeboden. Je kunt er dus lekker ravotten, hutten bouwen, koken, timmeren, knutselen, chillen, sporten en eindeloos buitenspelen op de ruime en groene buitenspeelplaatsen. Daarnaast organiseren de pedagogisch medewerkers leuke activiteiten. Ook tijdens iedere vakantie worden er leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd altijd passend binnen een thema.

Meer informatie over de buitenschoolse opvang vindt u op de website van Norlandia kinderopvang www.norlandia.nl. Ook is op school een informatiepakket verkrijgbaar over onze buitenschoolse opvang. Als uw kind(eren) gebruik wilt laten maken van de opvang kunt u contact opnemen met de afdeling plaatsing &planning  info@norlandia.nl of op 071-561 00 84.

U bent ook altijd welkom om eerst een bezoekje te brengen aan een van onze locaties. Wij geven u graag een rondleiding.Norlandia2