Kerstviering

Jolanta Sloekers Geen categorie

 

IMG_0020  Ook dit jaar stond de kerst op onze school in het teken van samen delen. Het goede doel was opnieuw de voedselbank.

In alle groepen werden veel (etens-)waren verzameld.

Tijdens de sfeervolle kerstviering op woensdag 17 december in de St. Jozefkerk werden de overvolle manden aan de voedselbank aangeboden.

IMG_0021

Het grote publiek kon genieten van een door de kinderen gespeeld kerstverhaal. Een verhaal van verlangen. Verlangen naar vrede. Verlangen naar licht. Verlangen naar hulp. Verlangen naar een warm, veilig plekje. Verlangen naar nieuw leven!

Het begon met een leuk dansje van de groepen 1, 2 en 3. Tussendoor klonken veel kerstliedjes gespeeld en gezongen door ons eigen orkest en koor met solisten.

IMG_0066 IMG_0064 IMG_0037 IMG_0039 IMG_0040

’s Avonds, bij de inloop voor het kerstdiner op school, traden de kinderen van het orkest en het koor nog een keer op. Iedereen kon genieten van kerstliedjes zoals “We wish you”, “Rudolph”, “Jingle Bells” en andere. Met verschillende instrumenten zoals blokfluiten, saxofoon, gitaar, toetsen, slagwerk, klokkenspel en djembés klonk de muziek heel vrolijk en feestelijk. Het publiek luisterde met veel belangstelling en gaf een groot applaus. De spelende en zingende kinderen mogen echt trots op hun mooie optredens zijn!

IMG_0137 IMG_0140 IMG_0139 IMG_0108