Nieuws voor groep 5

Monique Louwrier Groep 5

Beste ouders en kinderen van groep 5,

Maandag 27 augustus zijn we weer gestart met het nieuwe schooljaar. Wij hebben genoten van de heerlijke zomervakantie en jullie hopelijk ook! Maar we hebben ook weer enorm veel zin om met het nieuwe schooljaar te gaan beginnen! We gaan er samen een leuk en leerzaam schooljaar van maken.

Voor het komende schooljaar zijn er ook nog een paar praktische punten:

Vakleerkrachten

Juf Jolanta geeft ons muziek op dinsdagochtend. Op maandag en donderdag krijgen de kinderen gymles van meester Marc. Ook gaan de kinderen op donderdagochtend actief aan de slag met het beweegplein onder begeleiding van meester Stefan. Tot slot hebben de kinderen om de week op woensdag handvaardigheid van juf Linda.

Voor de gymles is het belangrijk dat de kinderen een goed afsluitbare tas hebben met gymkleren en gymschoenen.

Wat heb je nodig in groep 5?

Hebben jullie de heen- en weermap nog van vorige schooljaar nog? Of hebben jullie een leuke nieuwe uitgekozen in de zomervakantie? Ook in groep vijf is het belangrijk dat de kinderen iedere dag de heen- en weermap mee naar school hebben voor huiswerk of brieven.

Ook hebben de kinderen een etuitje nodig dat in de la past. Van school krijgen de kinderen een potlood, gummetje, etc. Een vriendelijk verzoek om niet teveel andere spulletjes mee te nemen van huis.

Tussendoortje

Op dinsdag, woensdag en donderdag is het fruitdag en is een stuk fruit of groente als snack verplicht. Op maandag en vrijdag zien wij graag een gezond tussendoortje.

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust. Wilt u ons iets melden, dan volgen onze emailadressen.

petra@bsjanbaptist.nl & dionne@bsjanbaptist.nl

Met vriendelijke groet,

Juf Petra & juf Dionne