Welkom in groep 2!

Monique Louwrier Geen categorie

pompom-+-vlinder_414x480

Na hopelijk een mooie zomer voor iedereen,  staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. Groep 1 is groep 2 geworden en daar willen wij iedereen van harte welkom heten! Een nieuw, spannend jaar gaat beginnen.

Op maandag, dinsdag en woensdag staat  juf Marie Christine  voor de groep. Op donderdag en vrijdag staat juf Roelfje  voor de groep. Juf Jolanta geeft op dinsdag muziek en juf Linda zal regelmatig handvaardigheid lessen geven. Dit jaar is er een Lio- stagiaire in de groep. Haar naam is Kathleen en we zullen haar in het loop van het jaar steeds meer voor de groep zien staan. Daarnaast biedt juf Joke ondersteuning in de groep op maandag en dinsdag.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is het fruitdag. Dit betekent dat de kinderen alleen een stuk fruit of groente mee naar school nemen. Op maandag en vrijdag kunnen ze een ‘gezonde snack’ meenemen.  Zij kunnen hun eten en drinken in de daarvoor bestemde bakken in de klas neerzetten. Graag voorzien van naam!

De kinderen gymmen op verschillende momenten in de week. Het is daarom handig om de gymkleren in het daarvoor bestemde gymtasje (op school aanwezig) te houden. Gymkleren bestaan uit een gymbroekje, t-shirt en makkelijke gymschoenen (met klittenband bijvoorbeeld). Graag voorzien van naam.

Op de informatieavond zullen we u nog meer vertellen over het hoe en wat in de groep. Deze avond zal zijn op dinsdag 8 september. Daarvoor bent u alvast van harte  uitgenodigd.

We maken er een mooi en leerzaam jaar van!

Groeten juf Marie Christine en juf Roelfje