Welkom in groep 4!

Monique Louwrier Groep 4

Beste ouders en lieve kinderen van groep 4,

Maandag is de eerste dag van het nieuwe schooljaar en zien we elkaar weer terug na een fijne vakantie! Ik hoop dat iedereen er net zo van genoten heeft als ik. Maar, en dat is veel belangrijker, ik heb veel zin om dit schooljaar weer met de kinderen aan het werk te gaan! Salah van harte welkom bij ons in de groep en ik wens je heel veel plezier op de St. Jan Baptistschool!

Voor het komende schooljaar heb ik nog een aantal praktische mededelingen.

Wat heb je nodig in groep 4

  • een heen en weer map voor alle brieven en eventueel oefenwerk
  • een etui die in het laatje past
  • gymtas met passende gymschoenen, gymbroek en t-shirt

Tussendoortje

Op dinsdag, woensdag en donderdag is het fruitdag en mogen de kinderen een stuk fruit of groente meenemen als snack. Op maandag en vrijdag zien wij graag een gezond tussendoortje.

Zwemles

Vanaf de tweede week van dit schooljaar tot eind januari 2019 krijgen de kinderen op maandagmiddag zwemles in het Sterrenbad. Wij vertrekken met de bus om 12:45 uur. Na het zwemmen heb ik uw hulp hard nodig bij het aankleden van de kinderen. Aanstaande maandag geef ik de kinderen een rooster mee waarin ik alle ouders heb ingedeeld. Mocht u verhinderd zijn, wilt u dan zelf vervanging regelen of ruilen met een andere ouder?

Als laatste wil ik u graag de momenten doorgeven waarop de kinderen les krijgen van onze vakleerkrachten.

*Maandagmiddag (na januari)/donderdagmiddag gym van meester Marc

*Dinsdsgmiddag muziekles van juf Jolanta

*Donderdagochtend beweegplein van meester Stefan

*Vrijdagmiddag hanvaardigheidles van juf Linda

Ik wens iedereen een super fijn en leerzaam schooljaar toe!

Zijn er vragen of opmerkingen mijn deur staat altijd open na 15:00 uur. Kom gerust

Tot snel

Manon Houthoff

Email: manon@bsjanbaptist.nl