Welkom in groep 5

Annette Beijersbergen Geen categorie

weer-naar-school

Hartelijk welkom bij ons in groep 5. Wij hopen dat jullie een heel fijne vakantie hebben gehad. Maandag 24 augustus gaan we weer met zijn allen aan de slag. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in.

Op maandag, donderdag en vrijdag is juf Annette er. Op maandagmiddag gaan jullie in twee groepen naar de muziekles van juf Jolanta.  En op dinsdag en woensdag staat juf Wendy voor de klas. Zij geeft ook de Engelse les aan jullie. Dinsdag en vrijdag krijgen jullie gym van juf Nelleke. Vergeet je gymspullen niet, stop ze in een goed herkenbare tas. Controleer even of je gymschoenen nog passen!  Om de week geeft juf Linda handvaardigheid op donderdagochtend.

Dan nog een paar handige tips:

– Neem een heen en weer map, A4 formaat,  mee naar school. Hierin kun je brieven en/ of huiswerkbladen stoppen om mee naar huis te nemen.

-Een etui voor je pennen, gum, enz. is ook heel handig. Je krijgt een potlood, kleurpotloden, stiften, lijm en een gum van de juf. Het is niet de bedoeling dat je je laatjes volstopt met allerlei kleurpennen en spulletjes van thuis.

– Iedere dinsdag, woensdag en donderdag neem je weer een lekker stukje fruit of groente mee als tussendoortje. Maar denk ook op de andere dagen aan een gezond pauzehapje/-drankje. Wij willen ook graag gezonde traktaties als jullie jarig zijn!

Heel veel groetjes,

juf Wendy (wendy@bsjanbaptist.nl)

juf Annette (annette@bsjanbaptist.nl)